Skip to main content
OpenConf

Cijeli program »

Go-Lab u nastavi STEM područja

2. verzija
View File
pdf
537KB
Prezentacija
View File
pptx
4.8MB

Na radionici će se polaznicima predstaviti Go-Lab portal, uporaba ILS-a te Graaspa. Glavni cilj je omogućiti pristup učiteljima/nastavnicima Go-Lab zajednici te pružanje mogućnosti učiteljima/nastavnicima da svoju nastavu obogate demonstracijama I pristupom online laboratoriju. Polaznici će biti upoznati s Lab repozitorijem te moći odabrati laboratorij i odgovarajuću aplikaciju za nastavni sat. Upoznat će se s ILS metodologijom te uporabom iste u nastavi Upoznat će se s Graasp-om, registrirati se na platform te moći dodati ILS ili pak kreirati novi. Uključit će se na Go-Lab forum te Facebook grupu portal te kontaktirati s ostalim članovima Go-Lab zajednice Europe. Cilj ovih diseminacijskih aktivnosti je podijeliti informacije o zadacima, raspravljati s drugim učiteljima, dijeliti primjere dobre prakse i potaknuti zajednicu STEM učitelja diljem Europe i dalje.
Relevantne poveznice za radionicu:
http://www.go-lab-project.eu/
http://www.golabz.eu
http://graasp.eu/
MOOC – tečaj online
https://www.facebook.com/groups/golab.project/

Autor(i):

Suzana Delić    
Osnovna škola Horvati
Hrvatska

Suzana Delić je magistra primarnog obrazovanja te učiteljica savjetnica s pojačanim predmetom informatike. Suzana je zaposlena u zagrebačkoj OŠ Horvati, u kojoj je i voditeljica međunardonih projekata, ambasadorica je za Europu projekta This is our Time. ETwinning je ambasadorica u drugom mandatu. Sudjeluje već u trećoj fazi primjene Go-Lab portala u nastavi za što je i prošla edukaciju u Grčkoj.

Promovirajući uvođenje videokonferencija u nastavi da bi se što bolje ostvarili kurikulumski ciljevi, i sama je vodila stotinjak videokonferencija te je i regionalna koordinatorica Megaconference Jr. U brojnim projektima usko surađuje i s CARNetom, čija je administratorica. Edukatorica je u projektu Škole 2.0. voditeljica je ODS i ISE projekata u školi. Voditeljica je Učionice budućnosti u svojoj školi.
Na projektima vezanim uz videokonferencije već godinama surađuje sa školama iz Hong Konga, Londona, New Yorka i Londona (Kanada). Održala je niz predavanja, webinara i radionica na državnoj i međunarodnoj razini. Voditelj je i GLOBE programa. Kao velik zaljubljenik filma posebno je ponosna na dvije nagrade s međunarodnog Pulskog filmskog festivala u kategoriji najboljeg amaterskog filma.

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2015 Zakon Group LLC