Skip to main content
OpenConf

Cijeli program »

Dijeljenje i preuzimanje materijala u Loomen-u

2. verzija
View File
pdf
450KB
Prezentacija
View File
pptx
661KB

Radionica je sadržajno prilagođena CARNetovim Moodle sustavima Loomen, Riznica i Portalu Nikola Tesla koji čine tri od ukupno četiri Moodle instance u CARNetu. Cilj radionice je polaznike upoznati s različitim mogućnostima objave materijala na ovim sustavima - od objave cjelovitog materijala (tečaja), samo odabranih dijelova, one koja omogućava preuzimanje cjelokupnog materijala ili samo njegov pregled, pa do objave koja će omogućiti korištenje materijala i korisnicima izvan hrvatske obrazovne zajednice. Na radionici će biti opisan i postupak preuzimanja materijala s Riznice te njegova objava u vlastitom tečaju.

Svim polaznicima bit će otvoreni testni korisnički računi i tečajevi na sustavu Loomen kako bi kroz praktičan rad mogli testirati ono što će biti prezentirano. Po završetku određenih cjelina i aktivnosti polaznici će rješavati zadatke te provjeriti usvojeno znanje.

Autor(i):

Ivica Matotek    
CARNet
Hrvatska

Ivica Matotek je rođen, živi i radi u Osijeku. Diplomirao je 1997. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku i time stekao zvanje diplomirani inženjer elektrotehnike.
U Rektoratu sveučilišta J. J. Strosmayer-a je zaposlen od 01. srpnja 1998. do 30. lipnja 1999. na radnom mjestu sistem inženjera. A od 01. srpnja 1999. je zaposlen u CARNet-u kao koordinator regionalnog čvorišta Osijek.
E-learningom se bavi od 1999. godine kao administrator sustava za udaljeno učenje WebCT o čijem je radu održao niz radionica po cijeloj Hrvatskoj. Administrator je sustava za udaljeno učenje Moodle od 2008. godine te je i koautor tečaja Izrada online tečaja pomoću Moodle-a.

Mirela Carev    
CARNet
Hrvatska

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2015 Zakon Group LLC