Skip to main content
OpenConf

Cijeli program »

Learnathon - učenje 21. stoljeća

2. verzija
View File
doc
220KB
Prezentacija
View File
pptx
6.6MB

Predstavit ćemo međunarodno natjecanje za razvoj edukativne aplikacije na kojem smo sudjelovali i osvojili treću nagradu. Želimo predstaviti idejeno rješenje naše aplikacije i pozvati na suradnju na njeno daljnje razvijanje. Također ćemo predstaviti izrađenu pobjedničku aplikaciju. Poseban naglasak želimo dati samom inovativnom obliku tog međunarodnog projekta i natjecanja u smislu "hands on" aktivnog učenja te primjera dobre prakse stručnog usavršavanja nastavnike bez obzira na vrstu predmeta koje predaju.

Autor(i):

Irena Sinovčić Trumbić    
iGlobe
Hrvatska

Profesor engleskog i španjolskog jezika, voditelj inovativne škole stranih jezika iGlobe iz Splita, bazirane na uporabi iPada u nastavi, u 1:1 okruženju. Specijalizacija kroz online usavršavanja kao što su Briitsh Council, Learning Technologies, te University of California, Irvine extension, Virtual Teacher Programme.

Hajdi Sorić    
SŠ "Jure Kaštelan" Omiš
Hrvatska

Professor engleskog i francuskog jezika u SŠ Jure Kaštelan u Omišu, zainteresirana za stalno stručno usavršavanje i aktivno sudjelujući u pripremama za državnu maturu.

Ana Matijević    
Filozofski fakultet Zagreb
Hrvatska

Profesor španjolskog jezika u Centru za strane jezike i studentskoj nastavi Filozofskog fakultea u Zagrebu, zaintersirana za razvoj online nastave.

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2015 Zakon Group LLC