Skip to main content
OpenConf

Cijeli program »

STEM eksperimenti – primjena tehnologije u nastavi biofizike

2. verzija
View File
pdf
528KB
Prezentacija
View File
pptx
6.3MB

Posljednjih nekoliko godina došlo je do naglog razvoja sofisticiranih tehnologija koje se svakodnevno koriste u medicini. Zdravstveno osoblje treba biti osposobljeno za korištenje novih tehnologija koje se koriste u biomedicinskim uređajima. Nastava biofizike izvrsna je za primjenu informacijsko-komunikacijske tehnologije kako bi učenici bolje razumjeli nastavne sadržaje te razvili svoje kompetencija. Želeći stvoriti okruženje po mjeri učenika, u nastavi biofizike koristimo IKT tehnologiju i opremu za mjerenje bioloških potencijala da bismo pripremili učenike Zdravstvene škole na izazove stvarnog svijeta.

Autor(i):

Ana Paradžik    
Zdravstvena škola Split
Hrvatska

Zovem se Ana Paradžik i dolazim iz Splita. Diplomirala sam fiziku na Prirodoslovno matematičkom fakultetu. Radim Zdravstvenoj školi Split gdje predajem fiziku, biofiziku i elektroniku. U svrhu povećanja zainteresiranost mladih za znanosti, u školi vodim izvannastavnu aktivnost „Mladi istraživači“ i sudjelujem u nizu projekata (Tjedan hrvatskih izumitelja, Festival znanosti, Tjedan prirodoslovlja u Zdravstvenoj školi Split, Dan broja Pi, Dioklecijanovog vodovoda, Večeri znanstvenih dokumentaraca). Od ove godine sam u projektnom timu za e-škole u ZŠS.
U slobodno vrijeme volim čitati, gledati filmove, putovati i družiti se s prijateljima.

Marija Jurišić Šarlija    
Zdravstvena škola Split
Hrvatska

Zovem se Marija Jurišić Šarlija. Rođena sam u Splitu i po struci sam profesor matematike i fizike sa stalnim radnim mjestom u Zdravstvenoj školi Split. Početkom 2016. godine napredovala sam u zvanje mentora. U školi vodim izvannastavnu aktivnost „Mladi istraživači“ i sudjelujem u nizu projekata (Večer matematike, Festival znanosti, Festival matematike, Tjedan prirodoslovlja u Zdravstvenoj školi Split, Tjedan hrvatskih fizičara, Dan broja Pi) s ciljem popularizacije znanosti. Od ove godine sam u projektnom timu za e-škole u ZŠS.
Volim svoj posao, nova iskustva, dobro društvo i pozitivnu energiju.

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2015 Zakon Group LLC