Skip to main content
OpenConf

Cijeli program »

Piktochart - multimedijalni alat

2. verzija
View File
pdf
31KB
Prezentacija
View File
pptx
3.0MB

Piktochart, multimedija, infografika

Autor(i):

Sandra Ivković    
OŠ Vjenceslava Novaka, Zagreb
Hrvatska

Profesor sam fizike, tehničke kulture, informatike i astronomije u OŠ Vjenceslava Novaka, gdje radim od 2006. godine.
2014. godine promovirana sam u zvanje učitelj mentor. Položila sam ispit za eksperta metodologije za novi Hrvatski Kvalifikacijski Okvir. Drugu godinu aktivni sam Universe Awareness deputy ambasador za Hrvatsku.
Koordinator sam više međunarodnih projekta za promicanje STEMa u školama, suradnju industrije i škole, te ekologiju i građanski odgoj. Autor sam više metodičkih materijala za nastavu fizike i tehničke kulture u osnovnim školama. Redovito se educiram u sklopu European Schoolnet Akademije te na mnogim međunarodnim konferencijama.
Područje mojeg profesionalnog interesa su uvođenje ICTa u učionice, project based learning, razvoj ključnih kompetencija za 21. stoljeće kod učenika i međunarodna suradnja škola.

Danijela Takač    
OŠ Pantovčak, Zagreb
Hrvatska

Profesor sam fizike i tehničke kulture s informatikom. Radim u Zagrebu u Osnovnoj školi Pantovčak gdje predajem fiziku, tehničku kulturu i astronomiju te sam koordinator međunarodnih projekata. Imenovana sam Universe Awareness ambasadorom za Republiku Hrvatsku. Autor sam 5 udžbenika, zbirki i radnih bilježnica iz fizike za srednju školu, te recenzent udžbenika za osnovnu školu. Redovito se stručno usavršavam te sudjelujem u mnogim međunarodnim konferencijama. Područje mojeg profesionalnog interesa su uvođenje ICTa u učionice, projektno učenje, razvoj ključnih kompetencija za 21. stoljeće kod učenika i međunarodna suradnja škola. Veliko iskustvo u PBL učenju mojim učenicima donijelo je 7 prvih i 3 druga mjesta na državnim natjecanjima iz astronomije, te sudjelovanja na državnoj smotri radova iz fizike i tehničke kulture.

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2015 Zakon Group LLC