Skip to main content
OpenConf

Cijeli program »

Edmodo - interaktivna učionica

2. verzija
View File
pdf
238KB
Prezentacija
View File
pptx
4.0MB

Edmodo je besplatna i sigurna društvena mreža za suradničko učenje, koja nudi
brojne mogućnosti, neke od njih su : dijeljenje nastavnih sadržaja, dijeljenje poruka, slika i videozapisa unutar grupa, formiranje osobne biblioteke s važnim web adresama i stranicama, praćenje rada učenika i objedinjavanje svih učeničkih radova na jednom mjestu te kreiranje kvizova (odnosno pisanih provjera znanja) čiji se odgovori automatizmom statistički obrađuju. Edmodo se osim na računalu može koristiti na tabletu i mobitelu, preveden je na hrvatski jezik.

Autor(i):

Daniela Ivanov Štimac    
Komercijana i trgovačka škola Bjelovar
Hrvatska

Nastavnica sam informatike Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar od 1990.godine, nedavno promovirana u profesora mentora.
Predavač i ispitivač ECDL osnovnog stupnja.
Napisala sam recenziju i metodički priručnik za Udžbenik za trogodišnje strukovne škole ,
Računalstvo, Darko Grundler i Sanda Šutalo, Školska knjiga, 2007.
U svom radu potičem i provodim razne aktivnosti u školi; tematske izložbe otvorene za javnost, humanitarne akcije, projekte i kreativne ili informatičke radionice.
Sudjelovala sam i u natjecanju izrade digitalnog nastavnog materijala koji je provodilo CARNet te sam održala radionicu na CarNet-ovoj korisničkoj konferenciji 2012.g u Rijeci : Glogster - jednostavan alat za motivaciju učenika s kolegicom Svjetlanom Prkić.
U svom pozivu redovno se usavršavam i volim svoja iskustva prenijeti i drugima.

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2015 Zakon Group LLC