Skip to main content
OpenConf

Cijeli program »

Praktične radionice za nastavnike i učitelje

Prezentacija
View File
pptx
3.7MB

Dugogodišnje iskustvo Algebre i Algebrinih stručnjaka u edukaciji za stjecanje digitalnih vještina, koju provodimo uz primjenu digitalnih alata i sadržaja, ugradili smo u niz radionica prilagođenih nastavnicima i učiteljima.
Kroz radionice sudionici stječu praktična znanja i vještine za realizaciju nastave pomoću računala, računalnih alata i dostupnih digitalnih sadržaja odnosno za izradu vlastitih digitalnih sadržaja. Kvalitetnijom i češćom upotrebom digitalnih sadržaja u nastavi podižemo opće digitalne kompetencije djece i mladih te ih kvalitetnije pripremamo za digitalnu budućnost. Na prezentaciji ćemo sudionike upoznati sa sadržajem radionica primarno namijenjenih nastavnicima i učiteljima.

Autor(i):

Lidija Kralj    
Algebra
Hrvatska

Profesionalna učiteljica, po zvanju, zanimanju i unutarnjoj motivaciji. Sve što naučim dijelim s kolegama, učenicima i svima koje zanima. Uspješnost poučavanja otkrivam u kombiniranju stvarnog i virtualnog svijeta; od kule za princezu do društvenih mreža.
Urednica digitalnog časopisa “Pogled kroz prozor” i portala ucitelji.hr.
eTwinning ambasadorica za Hrvatsku i voditeljica projekta “Sigurnost djece na internetu” i ENABLE. Dvadeset pet godina predajem matematiku i informatiku u OŠ Veliki Bukovec. Microsoft Innovative Educator Expert i Microsoft Certified Educator, članica Nacionalnog vijeća za odgoj i obrazovanje te stručnjakinja u radnim skupinama za izradu kurikuluma Osnovne škole, predmeta Informatika i međupredmetne teme IKT u obrazovanju.
Autorica sam niza udžbenika i zbirki za informatiku i matematiku za osnovne i srednje škole, nekoliko edukativnih, multimedijskih programa za učenje matematike te online tečaja “Logo – online učenje programiranja”. Pišem znanstvene i stručne članke za časopise i konferencije.
Završila sam E-learning akademiju, smjer Management. Radove o e-learningu, sigurnosti na internetu, međunarodnim projektima i raznim primjenama obrazovnih tehnologija prezentirala sam na puno domaćih i međunarodnih konferencija i skupova. Učenike gnjavim običnom matematikom, a uveseljavam računalnom.

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2015 Zakon Group LLC