Skip to main content
OpenConf

Cijeli program »

CARNetov Repozitorij digitalnih obrazovnih sadržaja

Prezentacija
View File
pptx
1.9MB

U sklopu pilot projekta e-Škole u rezultatu “Unaprijeđeni, transparentni i povezani poslovni i nastavni procesi škola“ razvija se informacijski sustav repozitorija digitalnih obrazovnih sadržaja.
Ideja je razviti informacijski sustav koji će skladištiti digitalne obrazovne sadržaje koji će biti izrađeni u sklopu pilot projekta te omogućavati njihovo jednostavno pretraživanje i dohvat. Drugi cilj sustava je korisnicima omogućiti centralizirano i jednostavno pretraživanje i dohvat postojećih digitalnih obrazovnih sadržaja i srodnih materijala objavljenih na različitim CARNetovim on-line izvorima.
Na prezentaciji će bit predstavljene funkcionalnosti sustava, te plan razvoja sustava i trenutno stanje.

Autor(i):

Renata Šimunko    
CARNet
Hrvatska

Renata Šimunko je rođena u Zagrebu, gdje je i završila studij Informatologije i Lingvistike na Filozofskom fakultetu. Zaposlena je u CARNetu od 2002. godine i sudjelovala je u nizu različitih projekata. Djelatnica je Odjela za podršku obrazovanju. Voditeljica je tima koji je uspostavio i proteklih deset godina održava CARNetov Portal za škole, te uredništva CARNetovog korporativnog weba. U sklopu pilot projekta e-Škole zadužena je za razvoj Repozitorija digitalnih obrazovnih sadržaja.

Jurica Vratarić    
CARNet
Hrvatska

Nikola Mišić    
CARNet
Hrvatska

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2015 Zakon Group LLC